Vi er engagerede i vores kollegers videreuddannelse. Der vil derfor ofte være ansat uddannelseslæger i vores praksis.
 
De uddannelseslæger, der arbejder i lægehuset, er alle færdiguddannede læger.
 
Det kan være nyuddannede læger, der skal være hos os i KBU (Turnus) efter universitetsuddannelsen, typisk efter at have arbejdet 6 måneder i en akutmodtagelse. Eller det kan være læger, som har kvalificeret sig til videreuddannelsen til speciallæge i almen medicin (praktiserende læge), og som led i denne skal være 2,5 år i forskellige lægepraksis samt 2,5 år på sygehuse med arbejdsgange fordelt i akutmodtagelser, på medicinsk afdeling, kirurgisk afdeling, børneafdeling, gynækologisk og obstetrisk afdeling samt psykiatrisk afdeling.

 


 

Teddy William Diggory

Teddy er i færd med den anden del af ansættelsesforholdet i videreuddannelsen til almen medicinsk speciallæge. Han har arbejdet som læge i England og i Danmark, og skal nu være hos os i 2 x 6 måneder samt på enkelte returdage når ansættelsen fører ham igennem forskellige afdelinger på sygehusene.

Isak Legenden Fuglø

Isak er i færd med den første del af ansættelsesforholdet i videreuddannelsen til almen medicinsk speciallæge. Han skal være i lægehuset fra maj til og med oktober 2022, hvorefter han skal forsætte sin ansættelse på forskellige sygehusafdelinger med enkelte returdage til lægehuset igennem de næste par år.